Musorujsag
Élő Eredmények

Pályán az Alfa Romeo! (képgaléria)

Pályán az Alfa Romeo! (képgaléria)

Twitter
Ma járatja be új autóját az Alfa Romeo (korábban Sauber) az olaszországi Fioranóban, ahol a szemfüles fotósoknak már sikerült lencsevégre kapniuk az egyelőre vörös-fekete álcafestést viselő versenygépet.

Mielőtt jövő héten sort kerítenek versenyautójuk „hivatalos” bemutatására, az olaszok egy filmes nap keretén belül pályára viszik azt Olaszországban, hogy, még a tesztelés kezdete előtt végrehajthassák az ilyenkor szükséges rendszerellenőrzéseket.

Ahogyan arra számítani lehetett, az eseményről már most megjelent néhány fotó, az autó tehát nem lesz teljesen új a hétfői leleplezéskor, erre viszont úgy tűnik, a csapat is számított!

Az Alfa Romeo ugyanis „álcafestést” visel, ami túl azon, hogy rendeltetésének megfelelően takarja az érdekesebb részleteket, még a Valentin naphoz is illik, hiszen a gyár ikonikus lóherés logója (amivel a nagyteljesítményű autókat jelölik) mellett szívek jelennek meg rajta.  

Az első képeken Kimi Räikkönen látható a volán mögött, feltételezhetjük tehát, hogy a rutinos finn kezdte meg a munkát, csapattársa, Antonio Giovinazzi pedig később próbálhatja majd ki az új autót.

Képgaléria:

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Az új Alfa Romeo (Fotó: XPB)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2019/02/XPB_972846_1200px-1024x681.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Borítókép: Az új Alfa Romeo (Fotó: XPB)

További tartalmak