Musorujsag
Élő Eredmények

A Rich Energy máris odaszúrt a Red Bullnak

A Rich Energy máris odaszúrt a Red Bullnak

Rich Energy
A Haas új névadó szponzora, a Rich Energy már az első tesztnap után odaszúrt a Red Bullnak egy csipkelődő üzenettel, melyben kiemelte, Romain Grosjean gyorsabb kört futott Barcelonában, mint a bikások hollandja, Max Verstappen…

A Rich Energy extravagáns igazgatója, William Storey már a Haas új fényezésének (melynek alapszíneit az ő termékeik fekete-arany dizájnjához igazították) bemutatásakor felhívta magára a figyelmet bátor kijelentésével, miszerint cége legfőbb célja az, hogy a pályán és az üzleti életében is túlszárnyalja majd a Red Bullt.

Kijelentését még a Haas vezetői és versenyzői is „nagyon ambiciózusnak” tartották (már ami a versenyzést illeti, az energiaitalok világában zajló konkurenciaharcról ugyanis nem beszéltek), de megjegyezték, ha az ember sikeres akar lenni, szükség van az ilyen célokra.

Haas (Fotó: XPB) Haas (Fotó: XPB)

Az első tesztnap után aztán ismét többen felfigyeltek a Rich Energyre, a cég ugyanis közösségi oldalain nemcsak gratulált a harmadik időt autózó Grosjeannak, hanem azonnal oda is szúrt a bikásoknak – ezt nyilván egyfajta mókás csipkelődésnek szánták –, mondván már az első nap gyorsabbak voltak náluk (Verstappen negyedik lett, három tizedet kapott a franciától).

Nagyszerű teljesítmény volt ez az első tesztnapon a Haas-csapattól és a rendkívül tehetséges Romain Grosjeantól. Ez volt az első tesztnapunk, és máris gyorsabbak vagyunk, mint a Red Bull. Szuper eredmény, a Rich Energy által hajtva” – írták.

Noha tőlük sem áll távol a humoros csipkelődés, a Red Bull még nem válaszolt új riválisának (nem zárhatjuk ki, hogy a kellő alkalmat várják), a szurkolók viszont lelkesen kommentálták a Rich Energy posztját, amit többségük „sportszerűtlennek” tartott, mások pedig arra kérték őket, „újoncként” legyenek valamivel alázatosabbak…

Romain Grosjean (Fotó: XPB) Romain Grosjean (Fotó: XPB)
Borítókép: Romain Grosjean (Fotó: XPB)

További tartalmak