Musorujsag
Élő Eredmények

Tűz ütött ki a McLaren garázsában

Tűz ütött ki a McLaren garázsában

McLaren
Tűz ütött ki a McLaren barcelonai garázsában a pénteki filmes napon. Három ember is megsérült.

Bár a teszthét véget ért a katalán pályán, pénteken három csapat még ma is dolgozott, mivel a McLaren, a Williams és a Racing Point az F1 által felajánlott lehetőséggel élve együttes filmes napot tartott rajta. A nap viszont nem alakult zökkenőmentesen – legalábbis a McLaren számára.

A filmes „tesztelés” során tűz ütött ki az MCL34-es mellett utcai autójukat is bevető wokingiak garázsában, melynek következtében három csapattagot orvosi ellátásban kellett részesíteni. A történtek után az istálló közleményben tudatta, hogy nem történt komoly baj.

„Volt egy kisebb tűz a garázsban a csapat privát filmes napján. A tüzet gyorsan eloltotta a csapat, a pálya gyorsbeavatkozói és orvosi csapata pedig azonnal a segítségünkre sietett. Három csapattagot az orvosi központba kellett vinni kezelésre, de röviddel ezután el is engedték őket” – tudatta a McLaren.

A tűz okáról és következményeiről egyelőre nem osztottak meg több információt. A filmes napon egyébként mindkét versenyzők, Carlos Sainz és Lando Norris is részt vett.

Borítókép: Carlos Sainz (Fotó: XPB)

További tartalmak