Musorujsag
Élő Eredmények

Wolff is jót nevetett a pletykákon

Wolff is jót nevetett a pletykákon

F1i
A Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff is jót nevetett azon a felvetésen, miszerint folyamatosan hívogatja a Red Bull sztárját, Max Verstappent. A szakember állítja, elégedett a jelenlegi párossal, a hollandnak pedig a telefonszámát sem tudja.

A Kínai Nagydíj előtt a német Auto Bild közölt egy interjút a Red Bull tanácsadójával, Helmut Markóval, aki arról beszélt, Wolff folyamatosan hívogatja a csapat élversenyzőjét, valamint édesapját, Jos Verstappent, és a jövőjéről érdeklődik. Ezt később Max és az édesapja is cáfolta, kiemelve, érzésük szerint az osztrák nem is tudja a Red Bull-pilóta telefonszámát.

Ezt nemrég maga Wolff is megerősítette, és azt is elmondta, hogy Verstappenhez hasonlóan – aki Sanghajban kommentálta a híreszteléseket – jót nevetett a felvetésen. „Ezen mind nagyon jól szórakoztunk, mind a hárman” – nyilatkozta.

Max Verstappen (Fotó: XPB) Max Verstappen (Fotó: XPB)

Nekem meg sincs Max száma, és soha életemben nem beszéltem még vele telefonon. Ami Jost illeti, ahogyan arról Max is beszélt – és igazat mondott – őt régóta ismerem, és barátomnak is nevezhetem. Babákról szoktunk beszélgetni és a gokartozásról, arról mikor visszük majd gokartozni a gyerekeket. Maxról és a szerződéséről nem szoktunk szót ejteni” – magyarázta.

Végül pedig azt is megerősítette, hogy egyelőre nem is keresik a hollandot, hiszen jól tudják, nem lehetne elmozdítani a Red Bulltól. „A megfelelő okok miatt Max nagyon elkötelezett a Red Bull iránt. Mi is a magunk versenyzői iránt, szóval nem tudjuk, honnan jött a hír” – fogalmazott.

Ami a Mercedes felállását illeti, Valtteri Bottas szerződése csak az idei évre szól, annak meghosszabbítása pedig a finn eredményeitől függ. Mivel eddig mindhárom dobogóra állt, Bottas reménykedhet a hosszabbításban, az pedig szintén jó hír számára, hogy Wolff elégedett a jelenlegi párossal. „Ilyen jó futamok után nem igazán foglalkozunk más versenyzőkkel. A folytatásról a jelenlegi versenyzőkkel beszélünk először. De remélem, sokáig marad ez a kettős” – zárta gondolatát.

Max Verstappen és Pierre Gasly (Fotó: Red Bull) Max Verstappen és Pierre Gasly (Fotó: Red Bull)
Borítókép: Toto Wolff (Fotó: XPB)

További tartalmak