Musorujsag
Élő Eredmények

Van mit jóvátenni!

Van mit jóvátenni!

Ferrari
Tavaly 15 kör hiányzott, ma adatok vannak...

Hockenheim… A nagy német pálya, amely minden évben dugig megtelt a Schumacher-korszakban, és amely manapság a folytatásért küzd. Úgy tűnik, Sebastian Vettel nem vonzza úgy a hazai közönséget, mint nagy elődje, és ennek különböző okai lehetnek, de ami talán ennél is fontosabb: tavaly mindösszesen 15 kör hiányzott a győzelemhez, Vettel viszont a falban végezte, míg a mezőny utolsó harmadából rajtoló Lewis Hamilton megnyerte a Német Nagydíjat.

„Lesz mit jóvá tennünk,… különösen nekem” – mondja Vettel a hazai versenyének beharangozójában.

„Nagyon várom már a hazai versenyemet. A hangulat mindig fenomenális, a tömeg pedig nagyszerű. Emlékszem a rengeteg zászlóra… igazán élvezetes látvány volt” – mondta a Ferrari versenyzője.

Motor Racing - Formula One World Championship - Hungarian Grand Prix - Practice Day - Budapest, Hungary

Van mit jóvá tennie a Ferrarinak is, és ezt természetesen a csapatvezető, Mattia Binotto is tudja, hiszen egyelőre inkább visszaesést mutatnak az egyébként sem a tesztekhez méltó szezonkezdési formájukhoz képest. A rossz hír az, hogy túlzottan nincs mibe kapaszkodnia a Scuderiának. Maximum az adatokba.

„Nem lesznek új fejlesztéseink, de a Silverstone-ban szerzett adatok tanulmányozása során hasznos információkat gyűjtöttünk az autónk viselkedésének megértését illetően” – próbált pozitívnak tűnni Binotto.

„A Német Nagydíjra leginkább Sebastian hazai versenyeként tekintünk, ezért nagyon reméljük, hogy jól fogunk szerepelni Hockenheimben.”

A Német Nagydíj eseményeit az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak