Musorujsag
Élő Eredmények

Lando Norris és a magyar kapcsolat

Lando Norris és a magyar kapcsolat

M4 Sport, Boxutca
Felelős beosztású magyar mérnök is segíti a McLaren ifjú versenyzőjének munkáját.

Sem nem tanult meg egyetlen magyar szót, sem nem tudott még körbenézni Budapesten – de kapott egy karton tejet, és ezt büszkén jelentette be Lando Norris, az M4 Sport Boxutca extra című csütörtöki élő adás exkluzív vendége.

Amit talán nem sokan tudnak az egyre népszerűbb McLaren versenyzőről: egyik meghatározó beosztású mérnöke magyar!

„Kifejezetten jó a kapcsolatunk. Vele beszélem meg a startjaimat, megbeszéljük, ha bármi gond van mondjuk a kormánnyal, vagy a váltóval. Fontos szerepe van a csapatban, mert ha bármi nem sikerül jól a rajtnál, rögtön őt hibáztatom” – mondta viccesen Norris, de hozzátette: „Valóban fontos szerepe van, és nagy hatással van a munkája a versenyemre. Nagyon szereti, amit csinál. A rajt a legfontosabb része a versenyeknek, ha rosszul sikerül, akkor az rányomja a bélyegét a futamomra, de ha jól sikerül, akkor pedig értékes pontokat szerezhetek. Péter nagyon jó és rendes srác” – értékelte honfitársunk, Ladocsi Péter munkáját Norris, aki nem kevesebb, mint 11 percig volt az M4 Sport vendége.

Lando Norris exkluziv 02

Ami a hétvégét illeti, a McLaren versenyzője úgy véli, jó futamuk lehet, bár sok olyan kanyar van a Hungaroringen, ami talán nem fekszik igazán az autójának.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

További tartalmak