Musorujsag
Élő Eredmények

Soroksár–Diósgyőr kupameccs

Lipták Zoltán, a Diósgyőr játékosa és soroksári Pál András a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Szarka Ákos, a Diósgyőr játékosa, mögötte a soroksári Tamási Zsolt a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A soroksári Albert Ádám és Jose Antonio Delgado Villar, a Diósgyőr játékosa, a háttérben Diego Ignacio Vela Vazquez és Nagy Tibor a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A soroksári Pál András és Lipták Zoltán, a Diósgyőr játékosa a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A soroksári Pál András örül csapattársaival, miután gólt szerzett a Diósgyőr ellen a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A soroksári Pál András és Nagy Tibor, a Diósgyőr játékosa a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A diósgyőri Forgács Dávid Péter gratulál Ugrai Rolandnak a második gólja után a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért játszott Soroksár SC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a XXIII. kerületi Szamosi Mihály Sporttelepen 2017. november 29-én. A Diósgyőr 3-1-re győzött. (MTI Fotó: Illyés Tibor)

További galériák