Musorujsag
Élő Eredmények

Hatalmasat bukott Tiger Woods győzelmével az egyik legnagyobb fogadóiroda

Hatalmasat bukott Tiger Woods győzelmével az egyik legnagyobb fogadóiroda

MTI
Minden idők legnagyobb veszteségét könyvelte el egyetlen fogadásra vonatkozóan a William Hill fogadóiroda amerikai részlege, miután egy játékos kedden, Las Vegasban Tiger Woods sikerére fogadott a golfozók Augustában rendezett US Masters versenyén - és nyert.

Az iroda hétfőn számolt be arról, hogy az SLS Kaszinóban működő fogadóhelyiségükben egy férfi – aki korábban még soha nem játszott a William Hillnél – 85 ezer dollárt (24,2 millió forintot) tett fel a 43 éves sztár sikerére, amely 14-szeres nyereménnyel kecsegtetett.

Woods vasárnap aztán kiélezett versenyben, egy ütés előnnyel diadalmaskodott Augustában, így a William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kell majd kifizetnie. Az ESPN honlapja szerint ez a negyedik olyan fogadás az iroda történetében, mely után hétszámjegyű összeget kell fizetnie. Az ezt megelőző három fogadást egyaránt a Philadelphia Eagles amerikaifutball-csapatának tavalyi Super Bowl-győzelmére tették meg.

Az amerikai fogadóiroda kereskedelmi igazgatója az ESPN-nek elárulta, hogy a mostani Mastersszel minden idők legnagyobb veszteségét szenvedték el. Viszont nem ez a cég az egyetlen, mely pórul járt: a SuperBook egyik alelnöke úgy nyilatkozott, hogy még nincsenek meg a pontos kimutatások, de minden bizonnyal komoly mínusszal zárják a Masterst, mely – emlékei szerint – a korábbi években mindig nyereséget hozott cégének.

 

A hosszú kihagyás után tavaly év elején visszatért Tiger Woods karrierje során ötödik alkalommal nyerte meg a Masterst, 14 után először.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek