Musorujsag
Élő Eredmények

Jól reagál a kezelésekre a hokikapitány

MTI
Jól van és jól reagál a kezelésre Jarmo Tolvanen, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, aki betegség miatt nem utazhatott el a nurszultani divízió I/A világbajnokságra - mondta Sipos Levente, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

A főtitkár hozzátette, a csapat hivatalosan szerda reggel tudta meg a hírt, miszerint a finn szakember helyett Majoross Gergely irányítja majd a válogatottat a vb-n.

A megbízott szövetségi kapitány azt jelezte, hogy az együttes jól fogadta a hírt, és a játékosok a feladatukra koncentrálnak.

Az kizárható – mondta Sipos Levente -, hogy Jarmo Tolvanen a csapat után utazik, most az a legfontosabb, hogy az állapota javuljon.

A nemzeti együttes szerdán utazott el Kazahsztánba, ahol jövő héten a házigazda kazah mellett a fehérorosz, a dél-koreai, a szlovén és a litván csapattal találkozik. Az első ellenfél a Koreai Köztársaság lesz hétfőn, a vb első két helyezettje játszhat majd a 2020-as, svájci elit vb-n, az utolsó pedig kiesik a divízió I/B-be.

További tartalmak