Musorujsag
Élő Eredmények

Azért élünk, dolgozunk, hogy kiszolgáljuk a közönséget

M4 sport/m4sport.hu
A Tatabánya teljesen megérdemelten verte a szeged csapatát a férfi kézilabda bajnokságban. A győztes és a vesztes fél is értékelt, mindenki másban látta a Bányász sikerének titkát.

A férfi kézilabda bajnokság rangadóján a Tatabánya kétgólos, 24–22-es győzelmet aratott a Szeged ellen. A hazai együttes már az első félidő után négy góllal vezetett, és előnyét a meccs végéig meg tudta tartani. A szegediek a találkozó legvégén már azért küzdöttek, hogy megússzák két góllal, hiszen így a bajnokság végén, azonos pontszámnál ők végeznek előrébb, mivel a szegedi meccsüket három góllal nyerték.

Demis Grigoras, a hazaiak legjobbja a találkozó után úgy fogalmazott, be akarták bizonyítani, hogy jó csapatuk van és ez sikerült is nekik. „Ez egy fantasztikus érzés! Azért élünk, edzünk és dolgozunk, hogy a fantasztikus közönségünket kiszolgáljuk. Nagyon nagy csata volt, de hála istennek, kibírtuk végig” – mondta Vladan Matics, a tatabányaiak mestere, aki  játékosként öt és fél, edzőként két és fél évet töltött el Szegeden.

Ilyés Ferenc, a győztes fél részéről azt emelte ki, hogy csapata megmutatta mennyire tud küzdeni. Carlos Pastor, a szegediek mestere külön rámutatott, Denis Buntic azért nem volt a keret tagja, mert nem tud azonosulni a klub szellemiségével, így a továbbiakban nem kíván vele együtt dolgozni. A találkozóval kapcsolatban úgy vélte, elsősorban támadásban veszítették el. Ezt megerősítette Bánhidi Bence, a szegediek egyik legfiatalabbja, aki nemes egyszerűséggel katasztrofálisnak nevezte csapata támadójátékát.

További tartalmak