Musorujsag
Élő Eredmények

Ljubomir Vranjes: Nem hét gól volt a különbség a két csapat között

Ljubomir Vranjes: Nem hét gól volt a különbség a két csapat között

M4 Sport
Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelt az olimpiai bajnok dánok ellen elszenvedett vereséget követően a Horvátországban zajló kontinensviadalon.

A magyar válogatott játékosainak meccs után értékelését itt olvashatja el, illetve nézheti meg. 

„Azt gondolom, hogy a 38-39. percig valóban sikerült azt tennünk, amit akartunk, aztán egy idő után elvesztettük ezt, elfáradtunk, nagyon nagy volt rajtunk a nyomás. Néhány egyszerű hibát követtünk el és Dánia nagyon jó csapat, ilyenkor megbüntettek minket, minden egyes hibát nagyon megbosszultak” – kezdte értékelését Ljubomir Vranjes a 32–25-re végződő Európa-bajnoki csoportmérkőzés után.

„Nem hiszem, hogy hét góllal kellett volna veszíteni. Szorosabb eredményt kellett volna elérni, de sok kockázatot vállaltunk. Nem hét gól volt a különbség a két csapat között, nagyon jól játszottunk nagyon hosszú ideig és ennek én nagyon örülök” – mondta a kapitány, aki úgy érzi, a spanyolok ellen még jobb lesz a magyar válogatott.

„A következő 48 órában a legfontosabb, hogy pihenjenek, de át fogjuk nézni a részleteket, miért nem volt meg a türelmünk arra, hogy az egész mérkőzés alatt úgy játszunk mint a legelején. Ezzel a türelemmel rendelkezni kell.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Védekezés, összhang, önbizalom
Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója szerint a magyar férfiválogatott számára a védekezés hatékonyabbá tétele és az önbizalom növelése lesz a legfontosabb a Horvátországban zajló Európa-bajnokságon.
Kézilabda