Musorujsag
Élő Eredmények

Hosszú kihagyás vár a Győr világklasszis átlövőjére

m4sport.hu/gyorietokc.hu
Vezéráldozattal járt a Győri Audi ETO női kézicsapatának hétvégi BL-győzelme: a címvédő hat hónapig kénytelen nélkülözni a térdszalagszakadást szenvedő Nora Mörköt.

A norvég játékos a dán Nyköbing elleni meccs második félidejében, nyolcadik gólját követően fogott talajt szerencsétlenül. Fájdalmas arckifejezését látva sokan azonnal a legrosszabbra gondoltak, és sajnos beigazolódott a gyanú: a találkozó után elvégzett orvosi vizsgálatok megerősítették az előzetes feltételezést, Nora Mörknek elszakadt a keresztszalagja.

„A kórházba érkezését követően az ismételt fizikai vizsgálat megerősítette az instabilitás gyanúját jobb térdében. Röntgen vizsgálattal friss csontsérülés nem volt kimutatható. Ezt követően sürgős MRI vizsgálat történt, mely igazolta az elülső keresztszalag-szakadását, már kialakult térdízületi bevérzéssel” – nyilatkozta a csapat honlapjának dr. Balogh Péter csapatorvos, aki hozzátette, napokon belül elvégzik a norvégon a szükséges műtétet, gyógyulása várhatóan hat hónapot vesz igénybe, így ebben az idényben már biztosan nem lép pályára az átlövő.

További tartalmak