Musorujsag
Élő Eredmények

A Fradi vagy a Győr nem lesz ott a Magyar Kupa döntőjében

A Fradi vagy a Győr nem lesz ott a Magyar Kupa döntőjében

MTI
Összekerült a címvédő Ferencváros és a Bajnokok Ligája-győztes, magyar bajnok Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében; a tornát a Papp László Budapest Sportarénában rendezik.

A másik ágon a Siófok az Érd csapatával találkozik.

A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a résztvevő klubokkal történt egyeztetést követően eldőlt, hogy a négyes döntőre új időpontban, március 31-én és április 1-jén kerül sor. Az eredeti dátum március 16-17. volt.

Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő, Papp László Budapest Sportaréna:

március 31., szombat:

FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO 13.00
Siófok KC-Érd HC 15.15

április 1., vasárnap:

a 3. helyért 14.00
döntő 16.30

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Grimsbö és Amorim jövője is eldőlt
A norvég kapus Kari Aalvik Grimsbö és a brazil balátlövő Eduarda Amorim is marad a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában a következő szezonban.
Kézilabda
Sztárokat igazol a Győri Audi ETO, világbajnokok érkeznek
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub hétfőn bejelentette a norvég világ- és Európa-bajnok átlövő Veronica Kristiansen, honfitársa, a beálló Kari Brattset, valamint a vb-győztes francia kapus Amandine Leynaud szerződtetését.
Kézilabda
Magyar taggal bővült Ljubomir Vranjes családja
Ljubomir Vranjes, a Veszprém vezetőedzője és a férfi kéziválogatott szövetségi kapitánya Facebook-oldalán számolt be egy új családtag, egy magyar vizsla érkezéséről.
Kézilabda