Musorujsag
Élő Eredmények

Játékon kívül szenvedett ijesztő sérülést a Győr szélsője – videó

m4sport.hu
Egy teljesen ártalmatlan szituációban szenvedett ijesztő sérülést Jana Knedlikova, a Győri Audi ETO KC kézilabdázója.

A cseh szélső a Ferencváros elleni mérkőzés második félidejében futott vissza védekezni, amikor belebotlott a kispad felé szaladó Nerea Penába, a vendégek spanyol átlövőjébe. Knedlikovának csúnyán kifordult a jobb bokája, hosszan ápolták a pálya szélén. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülése.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

A mérkőzést a házigazda Győr nyerte 26-24-re, ami azt jelenti, hogy – vélhetően – csak a bajnokság utolsó fordulójában, május 23-án derül ki, melyik csapat lesz a bajnok. Ha a két együttes a várakozásoknak megfelelően a hátralévő fordulókban sem veszít pontot a többi ellenféllel szemben, akkor a helyezéseket az összes mérkőzés alapján kialakult gólkülönbség határozza meg, mert a versenykiírás szerint ha az egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége azonos, akkor nem rangsorol az idegenben dobott több gól. Jelenleg a Győr 235-ös, az FTC 220-as gólkülönbséggel rendelkezik, utóbbi viszont egy találkozóval kevesebbet játszott.

Győr-Fradi

Abban az esetben, ha az idény végén a gólkülönbségük is megegyezik, az a csapat kerül előbbre, amelyik az összes mérkőzést figyelembe véve több gólt dobott. Az ETO pillanatnyilag 739, a Ferencváros pedig 717 találatnál jár.

tabella

További tartalmak