Musorujsag
Élő Eredmények

Schuch könnyek között búcsúzott: sajnálja, hogy elvesztette a fejét

M4 Sport
Schuch Timuzsinnak nem sikerült bajnoki címmel megédesíteni a veszprémi búcsúját. A Szeged ellen elbukott döntőben a harmadik kiállítása pirosat ért, ezt is sajnálja – nyilatkozta könnyeivel küszködbe az M4 Sportnak a lefújás után.

A válogatott beállósról már rég tudni lehetett, távozik a bakonyiaktól, így a visszavágó lesz az utolsó meccse a színeikben. Amely nem sikerült mesebelire. Az akadozó támadójátékukkal engedték futni a Szegedet. A kezdésnél összeszedett nagy hátrányból fordítottak, ám a Tisza-partról magukkal hozott négy gól mínusz soknak bizonyult.

„Személy szerint túlpörögtem”  – ismerte el Schuch, Hozzátette, néhány kétes játékvezetői ítéletet, melyekről nem tudja, jogosak voltak-e vagy sem, erre csak rátett. Sajnálja, hogy reklamált, így kapott kapott egy elkerülhető két percet.

A hajrában ennek fontos szerep jutott, mikor épp egy-két gólra kerültek a címvédéstől. „Nagyon nagyon sajnálom, hogy így búcsúztam, egy ilyen hülyeséggel. Elvesztettem kicsit a fejem, mikor Skoube felrúgott, akkor nem tudtam türtőztetni magam.”

Íme az jelenet:

A csapatukat kereső Veszprém-szurkolókkal a félidőben beszélő játékos csak annyit árult el a történtekről, hogy megkérte őket, ahogy máskor is, ezúttal is segítsék az együttest.

A rég látott sikertelen szezont – a kupagyőzelem nem siker Bajnokok Ligája Final Four és bajnoki arany hiányában – nem kívánta értékelni, ezt meghagyta a szakértőknek és az illetékeseknek.

Aztán nem kerülhette el a pályafutása második veszprémi szakaszának lezárásáról szóló kérdést. „Az álmomat jelenti… Ez volt a gyerekkori álmom, hogy itt játszhassak…” – mondta mielőtt elcsuklott a hangja.

Az érzelmek viharában később folytatta. „Gyerekkori álmom volt, örülök, hogy sikerült elérnem. Tényleg ezért kezdtem el kézilabdázni, hogy itt játszhassak. Minden nap ezért keltem fel, ezért dolgoztam. Nagyon jó érzés volt itt lenni. Köszönök mindenkinek mindent” – fejezte ki háláját a könnyeivel továbbra is küszködve Schuch, aki bevallotta, nem készült külön, igyekezett kizárva a körülményeket koncentrálni, és a meccs hevében ez sikerült is.

A teljes interjú:

A további interjúinkat itt nézheti meg.

További tartalmak