Musorujsag
Élő Eredmények

Szucsánszki Zita: „Jó ideig ez volt az utolsó mérkőzésem”

m4sport.hu
Szucsánszki Zita a bajnoki cím drámai elvesztését követően az M4 Sportnak elárulta, hosszú ideig a szerdai volt az utolsó mérkőzése a Ferencvárosban, de nem zárja ki a visszatérés lehetőségét.

A gyermekvállalásra készülő Szucsánszki büszke csapatára, hiszen egyetlen góllal maradtak alul a Bajnokok Ligája-győztes Győrrel szemben, egy egészen elképesztő utolsó játéknap végén. 

„Először is nagyon büszke vagyok a csapatra, erőn felül teljesítettünk, az versenyben voltunk egy ilyen Győrrel, amely évek óta a világ tetején ül, az nagy dolog. Megint pár gólról beszélgetünk, akármikor megszerezhettük volna az év alatt, akár ezen a meccsen is. Én nem vagyok mérges senkire, nem kérhettük a Váctól, hogy adják nekünk, mert ez nem így működik. Örülök annak, hogy hozzá tudtunk tenni, a nézőket kiszolgáltuk. Nehéz mit mondani, mert borzasztóan akarta az egész csapat, voltak hibák, mindig lesznek hibák, de még egyszer mondom, büszke vagyok a csapatra” – foglalta össze érzéseit a Ferencváros kiválósága.

„Szomorúak voltunk a végén, iszonyatos ezt átélni, de ilyen a sport, egyszer a mennyekben, egyszer a pokolban vagy, nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nagyon köszönjük a szurkolóinknak, mert nélkülük sehol nem lennénk.”

Arról, hogy látjuk-e még játszani a Ferencvárosban játszani, azt mondta: „most jó ideig ez volt az utolsó mérkőzésem. Meglátjuk, nem tudom. Még életemben nem szültem, úgyhogy nem tudom, hogyan fog alakulni, most az a célom, utána pedig megpróbálok Fradi-szintre visszatérni. De ha nem, attól még itt maradok, remélhetőleg a Fradi környékén.”

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1024123"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Egy gólon múlt, hogy ismét a Győr ünnepelhetett
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2018/05/D__CB201805230081-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak