Musorujsag
Élő Eredmények

Tortával kedveskedtek a Fradinál a junior vb-győztes lányoknak

MTI
Javában zajlik a nyári felkészülés a Ferencváros női kézilabdacsapatánál, amelybe egy héttel később kapcsolódott be a három junior vb-győztes játékos. Háfra Noémi, Faluvégi Dorottya és Márton Gréta különleges meglepetésben részesültek visszatérésükkor.

„Az egyik kondis edzésen még tortát is kaptunk, amelyen hármunk fényképe szerepelt. Nagyon kedves gesztus volt a többiektől, örültünk neki” – emlékezett vissza Márton Gréta.

Az ajándékozásról videó is készült az FTC kézilabda hivatalos Instagram-oldalán, amelyen láthatjuk, a tortát Kovacsics Anikó adta át a három aranyérmesnek.

A Fradi 18 esztendős játékosa azt is elmesélte, milyen változásokat tapasztalt, amióta világbajnoknak mondhatja magát korosztályában.

„Még ismeretlenek is megállítanak és gratulálnak itt a Népliget környékén, valamint a csarnokban is. Nagyon jólesik, de a gondolkozásom nem változott. Mindenesetre pozitív, hogy egy ilyen siker megmozgatja az országot” – mondta.

Márton Gréta a jövőre nézve hozzátette, bízik benne, hogy a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is hasonló sikereket érhet el, mint nyáron a junior világbajnokságon.

 

További tartalmak