Musorujsag
Élő Eredmények

Bodó Richárd szerint a szív diadala volt a szegedi bravúr

M1/m4sport.hu
A BL-forduló álomcsapatába is beválasztott Bodó Richárd szerint a szív diadala volt a Szeged vasárnapi győzelme a Nantes ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tisza-partiak hazai pályán négygólos hátrányt ledolgozva verték 30–28-ra a legrangosabb európai kupasorozat legutóbbi ezüstérmesét, így két mérkőzés után két győzelemmel állnak a BL-ben.

A nyolc góljával a mérkőzés legeredményesebb játékosának bizonyult Bodó Richárd az M1-nek elmondta, a Nantes 45 percig nagyon jól játszott, a Szeged azonban a második félidőre elöl és hátul is teljesen összeállt. „Jobban küzdöttünk egymásért, a szív diadala volt ez, mert nem tudtak minket megtörni” – fogalmazott a balátlövő.

A BL-forduló álomcsapatába is beválasztott Bodó hozzátette, a csapat nagyot küzdött, támadásban azonban még fejlődniük kell. „Ez a harmadik szezonom Szegeden, sok mindent elsajátítottam támadásban, bízik bennem Juan Carlos Pastor vezetőedző, ennek köszönhetően sokkal többet is játszom. Úgy érzem, hogy élek a bizalmával és a játéklehetőségekkel. Nagyon jól érzem itt magam Szegeden, nagyon jól küzdöttünk, de van még mit fejlődnünk, főleg támadásban, de a lényeg a két pont és nagyon boldogok vagyunk.”

Az Európai Kézilabda Szövetség egyébként a szegedi kapus, Marin Sego egyik hárítását választotta a BL-forduló védésének, Jorge Maqueda egyik találata pedig bekerült az öt legszebb gól közé.

További tartalmak