Musorujsag
Élő Eredmények

A tatabányai kapusok megbabonázták a veszprémi játékosokat

M4 Sport
A Szegedtől elszenvedett vereségeket leszámítva 15 év után először maradt alul egy bajnokin a Veszprém, a Tatabánya hazai pályán verte meg az új edző, David Davis irányította bakonyiakat.

A győzelemből oroszlánrészt vállalt a tatabányaiak két válogatott kapusa, Bartucz László és Székely Márton – utóbbi a találkozó legjobb játékosa lett – kulcspillanatokban, helyenként elképesztő védésekkel járultak hozzá a két pont otthon tartásához. Természetesen a mezőnyjátékosoktól is láthattunk szépségdíjas, olykor szemtelen megoldásokat, a Bozovic, Vujovic montenegrói duó többször elkápráztatta a publikumot varázslatos megoldásaival.

A vereséget magárra vállaló új veszprémi tréner, David Davis egy időkérésnél a hidegvérét is elveszítette, magából kikelve kiabált újdonsült játékosaival.
„Miért csináljátok ezt…?! Nem tudom elhinni…! Nem tudtok 10 percig koncentrálni?! Egyikőtök sem képes 10 percig koncentrálni?!”  – őrjöngött Davis, majd a játékosok egymást játékra biztatva tértek vissza a pályára. A szakember azonban hiába tartott alapos fejmosást, a Veszprém így sem tudta megnyerni a találkozót.

További tartalmak