Musorujsag
Élő Eredmények

Az egész szezonra kidőlt a Fradi kézise

MTI
Porckorongsérv miatt megműtötték, így ebben az idényben már nem állhat csapata, az FTC-Rail Cargo Hungaria rendelkezésére a kézilabdázó Danick Snelder.

A holland beálló legutóbb október közepén, a norvég Vipers Kristiansand ellen lépett pályára a Ferencvárosban, azóta bajlódott a hátsérülésével, amely a konzervatív és a gyógyszeres kezelés ellenére sem javult, ezért döntöttek most az operáció mellett.

Dabas, 2017. október 14. Danick Snelder, az FTC (k), Tamires Morena Lima de Araujo (b) és Emilie Christensen (j), a Larvik játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. forduló C csoportjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Larvik (norvég) mérkőzésen Dabason 2017. október 14-én. MTI Fotó: Czagány Balázs Dabas, 2017. október 14.
Danick Snelder, az FTC (k), Tamires Morena Lima de Araujo (b) és Emilie Christensen (j), a Larvik játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. forduló C csoportjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria – Larvik (norvég) mérkőzésen Dabason 2017. október 14-én.
MTI Fotó: Czagány Balázs

„Olyan mértékű volt Danick porckorongsérvének kiboltosulása, hogy az nyomta az ott kilépő ideggyököt, és így már lábába sugárzó panaszokat okozott” – magyarázta a műtét okát a Ferencváros honlapján Vajay-Gazsó Dorottya, a csapat gyógytornásza.

Snelder – aki Hollandiában feküdt kés alá – várhatóan hat hét múlva kezdheti el a könnyített edzéseket, de az előrejelzések szerint csak nyártól végezhet teljes értékű munkát, és akkor csatlakozhat ismét a zöld-fehérek keretéhez.

További tartalmak