Hosszabbított Győrben a BL-döntő hőse

A válogatott kapus Kiss Éva a 2019/20-as idényben is a Győri Audi ETO KC együttesét erősíti majd.

Kiss Éva Fotó: MKSz/Kovács Anikó Kiss Éva Fotó: MKSz/Kovács AnikóSzerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC-vel Kiss Éva válogatott kézilabdázó. A Bajnokok Ligája-címvédő győri klub kedden jelentette be, hogy a 31 éves kapus a 2019/20-as idényben is az együttest erősíti majd.

Bartha Csaba klubelnök kiemelte, nem volt kérdés, hogy újabb szerződést kínáljanak a játékosnak, akivel hamar meg is egyeztek. "Örülök, hogy elfogadta ajánlatunkat és újabb egy évig a győri színekben versenyez majd. A csapatnak szüksége van egy ilyen rutinos hálóőrre" - idézte a közlemény az elnököt.

"Jól érzem magam Győrben, és valóban jól sikerült a tavalyi évem a csapattal és a válogatottal is" - hangsúlyozta Kiss. Hozzátette: minden adott a sikerhez, így a játékosoknak már "csak" a kézilabdára kell koncentrálniuk.

Kiss 2015 nyarán szerződött Győrbe, azóta két alkalommal emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját, egy alkalommal ezüstérmet szerzett a sorozatban. A közlemény emlékeztet: a májusi BL-fináléban az utolsó másodpercekben bemutatott bravúrral nagy részt vállalt a Vardar Szkopje 27-26-os legyőzéséből. Emellett háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa győztes zöld-fehér mezben.