Musorujsag
Élő Eredmények

Nora Mörk Bukarestben folytatja

instagram.com/noramrk_9/m4sport.hu
A Győri Audi ETO átlövője, Nora Mörk a román bajnok CSM Bucurestinél folytatja pályafutását - jelentette be a 27 éves kézilabdázó Instagram-oldalán.

Az ETO-nál három évet lehúzó Mörk a norvég TV2-nek adott interjújában árulta el, hogy elfogadta a román klub ajánlatát, majd közösségi oldalán is beszámolt az átigazolásról.

„Izgatottan jelenthetem be, hogy kétéves szerződést írtam alá a CSM Bucurestival, egy olyan kézilabdacsapattal, amely bízik bennem és a képességeimben. Sokkal motiváltabb vagyok, mint valaha, alig várom, hogy visszatérjek a pályára és folytathassam a karrieremet a világ legjobb játékosaival – írja bejegyzésében a norvég világbajnok. – Bizakodó vagyok a csapattal kapcsolatban, hiszem , hogy nagyszerű dolgokat tudunk véghez vinni együtt.”

Nora Mörk

Hozzátette, hogy a következő időszakban maximálisan a Győrre szeretne koncentrálni és minden játékostársakkal és szurkolókkal töltött percet élvezni akar.

Mörk 2018. februárjában súlyos keresztszalag-szakadást szenvedett, majd több mint fél év kihagyás után visszaért volna a pályára, azonban szeptemberben kiderült újra meg kell műteni.

További tartalmak