Musorujsag
Élő Eredmények

A Tatabányától igazolt válogatott átlövőt a Fradi

A Tatabányától igazolt válogatott átlövőt a Fradi

fradi.hu
A Ferencváros szerződtette Schäffer Zsoltot, a Tatabánya junior válogatott kézilabdázóját - írja a fradi.hu.

A 20 éves, 193 centi magas, 90 kilós, balkezes játékos a jobbátlövő posztra igazol a fővárosi csapathoz. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Cegléd csapatában töltötte, ám az FTC végleg megvásárolja Schäffert, aki azok után, hogy Máthé Dominik felkerült a felnőtt válogatottba, az elsőszámú jobbátlövője lett a magyar junior válogatottnak.

„Boldog vagyok, hogy a Fradiba igazolhattam. Döntésemben a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy tudom, hogy itt komolyan számolnak a fiatal magyar kézilabdázókkal. Sok jót hallottam a klubról és erről a közegről, remélem, hogy minél előbb be tudok illeszkedni, és hasznára leszek a csapatnak” – nyilatkozta a fradi.hu-nak fiatal játékos.

A 20 éves Schäffer Zsolt a 23 éves balátlövő, Nagy Bence, a 24 éves balszélső, Bohács Sándor és a szerb junior válogatott csapatkapitánya, a 20 éves jobbátlövő, Nikola Ivanovics után a klub negyedik nyári szerzeménye.

A szezon végén távozik a Ferencvárostól Ancsin Gábor, Rade Mijatovic, Teimuraz Orjonikidze, Pálos Gábor, Bali Richárd, Oláh Tamás és Tóth József is.

További tartalmak