Válogatott kapust igazolt Siófok KC

Csapó Kincső személyében magyar junior válogatott kapussal erősít a Siófok KC. A fiatal hálóőr nyáron érkezik a Balaton-partjára.

A 17 éves kapustehetség a 2018/2019-es szezonban a Dunaújváros ifjúsági I.osztályú korosztályában védett, de pályára lépett a felnőtt csapatban is, többek között a Ferencváros ellen. Jelenleg a magyar női junior válogatott Eb-re készülő keretének a tagja.

A felek hosszú távú szerződést írtak alá.

„Már tavaly és azelőtt is kaptam ajánlatokat, de az iskola miatt nem akartam váltani. Idén új lehetőségeket szeretnék magam elé tárni. A Siófok egy nagyon szimpatikus klub, ráadásul sok mindenkit ismerek már az utánpótlásban is. Ez egy nagy lépés a fejlődésem szempontjából. Idővel szeretnék a klub első számú kapusa lenni” - nyilatkozta a Siófok KC hivatalos oldalának a fiatal tehetség.

A klub technikai igazgatója, Bitter Miklós elmondta, Csapó Kincső szerződtetése egy hosszú távú építkezési folyamat része.

„Kincső személyében egy elhivatott, nagyon jó munkamorállal rendelkező sportolót ismertünk meg, akiben a szakma is óriási fejlődési potenciált lát. Hosszú távú szerződést kötöttünk vele, lépésről lépésre szeretnénk majd a klub felnőtt csapatába beépíteni."

A junior válogatott kapus a siófokiak hatodik nyári igazolása, korábban bejelentették Hársfalvi Júlia, Nerea Pena, Tomori Zsuzsanna, Szikora Melinda és Kjerstin Solas szerződtetését, várhatóan még egy játékos érkezik majd a Balaton-parti városba.