Musorujsag
Élő Eredmények

Liu Shaolin Sándorék elvesztették Usain Bolt drága ajándék pezsgőjét?

Liu Shaolin Sándorék elvesztették Usain Bolt drága ajándék pezsgőjét?

m4sport.hu/rádió 1
Átvette Usain Bolt ajándékát a phjongcshangi téli olimpián történelmi aranyérmet szerzett férfi gyorskorcsolya-váltó, de a méregdrága 6 literes üveget már nem találják, viccelődött Liu Shaolin Sándor.

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Knoch Viktor alkotta gyorskorcsolya váltó 5000 méteren szívszaggató versenyzéssel lett aranyérmes a phjongcshangi téli olimpián, megszerezve Magyarország első olimpiai bajnoki címét a téli játékok történetében.

A vagány négyes a futam után a Usain Bolt védjegyévé vált pózban állt fel a dobogóra, üzenve ezzel minden idők legjobb sprinterének, aki azt ígérte, minden phjongcshangi aranyérmesnek dedikált pezsgőt küld, aki így ünnepel.

London, 2016. július 22. A hatszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt, a 100 és 200 méter világcsúcstartója pózol a fotósoknak, miután elsőként ért a célba a férfiak 200 méteres versenyében a londoni atlétikai Gyémánt Liga-viadal első napján, 2016. július 22-én. (MTI/AP/Matt Dunham) A magyar gyorskorcsolya-váltó tagjai szívesen meglátogatták volna Usain Bolt Jamaicában (Fotó: MTI/AP/Matt Dunham)

A nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sztár pedig tartotta szavát.

“Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott és küldött hat darab kisebbet is mellé. A nagyból sajnos csak egy érkezett, amit már nem találunk azóta, nem tudjuk kinél lehet. Igazából valami nagyobb dolgot szerettünk volna kihozni ebből, mondjuk elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze” – mondta viccelődve Liu Shaolin Sándor a Rádió 1, Balázsék című műsorában.

A Mumm pezsgők egyébként a világ élvonalába tartoznak, a Bolt által küldött nagy, 6 literes üveg nagyjából 160 ezer forintba kerül.

További tartalmak