Musorujsag
Élő Eredmények

„Nem gondoltam a döntőre. Csak dobtam, ahogy mindig szoktam.”

m4sport.hu/M4 Sport
Az utolsó negyedben dühös volt a csapatra, hogy megijed a lehetőségtől, végül az ő hármasával írt történelmet a Sopron Basket az Euroliga elődöntőjében. A soproniak győztes kosarának szerzője, Jelena Milovanovic értékelt az M4 Sportnak.

Óriási bravúrt mutatott be a Sopron Basket, amely azok után, hogy a negyeddöntőben a világhírű Fenerbahcét búcsúztatta, a Final Four elődöntőjében újabb csodát tett, és legyőzte az ugyancsak török Yakin Dogu csapatát.

A soproniak nem kis meglepetésre sokáig megnyugtató előnnyel vezettek, ám a negyedik negyedre kezdett elfogyni az erő. Az utolsó percre 65-65-ös eredménnyel fordultak a csapatok, jött egy nagyszerű csapatvédekezés, majd érkezett Jelena Milovanovic…

Jelena Milovanovic

„Az csapatmunka volt. Szerencsés dobás volt” – szerénykedett, mikor a végső dudaszó előtt 1.2 másodperccel hintett, győztes kosaráról kérdezte az M4 Sport. Hozzátette, mikor megkapta a labdát, eszébe sem jutott, hogy Euroliga-döntőt érhet a dobása. „Nem gondoltam erre. Csak dobtam, ahogy mindig szoktam.”

A szerb erőcsatár szerint egy kicsit talán megijedtek az utolsó negyedben, hogy akár nyerhetnek is, ezért dühös is volt a csapatra, de végül nagyon örül, hogy nyertek, és hogy vasárnap a fináléban léphetnek pályára.

„Remélem, hogy vasárnap jó meccs lesz, és tudunk nyerni… ki tudja?!” – zárt egy mosoly kíséretében.

Az Euroliga döntőjét vasárnap 20 órától élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

További tartalmak