Musorujsag
Élő Eredmények

Több légióssal köszörülnék ki a csorbát Kaposváron

Több légióssal köszörülnék ki a csorbát Kaposváron

M4 Sport
A férfi kosárlabda NB I. rájátszásáról lemaradó Kaposvári KK ügyvezetője, Monok Tibor az M4 Sport Kosárlabda magazinjában beszélt arról, hogy a következő szezonban négy helyett öt légióssal szeretnének ismét a legjobb nyolcba kerülni.

Mióta bevezették a középszakaszt az élvonalban a Szolnok és a Pécs mellett a Kaposvár mondhatta el magáról, hogy mindig rájátszásba jutott, ez a sorozat szakadt meg idén, mert 2012. után újra csak a 9. pozíciót sikerült megszerezni.

Kaposvári kk

A sportvezető szerint a csapatot sújtó sérüléshullám is közrejátszott ebben, amely hozzájárult a „nem indokolt” vereségekhez. Ezeket nem ellensúlyozta, hogy hazai pályán a Szolnokot, az Alba Fehérvárt és Körmendet is legyőzte a KKK.

Monok elárulta, hogy a bajnokság legjobbjának választott Ivosev Tomiszláv szerződése lejártával még nem döntött a folytatásról. Az igazolások terén „a magyar piac nagyon szűk, látható, hogy mindenki megpróbálja megtartani a saját értékeit”. Ehhez kapcsolódóan jelezte: „Valószínű, hogy jövőre öt légióssal fogunk menni, ha erre az anyagi fedezetünk meglesz. Erről is folytatunk tárgyalásokat, nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog.”

Hogy a kispadon marad-e minden a régiben, arról csak annyit mondott, a szezon közben a lemondását is beadó Fekete Ádám edzővel a közeljövőben ülnek le egyeztetni.

 

A Kosárlabda magazinban elhangzott teljes beszélgetést a lejátszóra kattintva tekinthető meg.

Borítókép: Kaposvári KK (Fotó: delfinek.hu)

További tartalmak