Musorujsag
Élő Eredmények

Két sztárja nélkül is nyert a Warriors

MTI
A címvédő Golden State Warriors Stephen Curry és Draymond Green nélkül is győzni tudott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság keddi játéknapján.

Az oaklandi együttesben Kevin Durant 29, Klay Thompson pedig 24 ponttal zárt az Atlanta Hawks elleni találkozón, amely sorozatban ötödször kapott ki, és utóbbi tíz meccséből csak egyet nyert meg. Greent klubja egymeccses eltiltással sújtotta, mert hétfőn egy időkérés során összeveszett Duranttel a Los Angeles Clippers vendégeként elvesztett találkozón. A kétszer is az idény legjobbjává (MVP) választott Curry ágyéksérülés miatt hagyta ki egymás után harmadik mérkőzését.

Az előző szezon MVP-je, James Harden 22 ponttal segítette a Houstont győzelemhez Denverben, ebből 19-et a második félidőben dobott. A Nuggets egyhuzamban nyolcadszor maradt alul a Rocketsszel szemben.

A legutóbb nagydöntős Cleveland megszerezte idénybeli második sikerét, s a Charlotte legyűrésével 2/11-re javította mérlegét.

Csodával határos módon nem tört el Caris LeVert bokája, aki hétfőn szenvedett sokkoló sérülést. A Nets legjobb dobójának természetellenes szögben állt a lábfeje egy leérkezés után Minneapolisban, ám az orvosi diagnózis szerint csak szalagsérülései vannak, és néhány hónapon belül visszatérhet a pályára.

Eredmények:
Golden State Warriors-Atlanta Hawks 110-103
Cleveland Cavaliers-Charlotte Hornets 113-89
Denver Nuggets-Houston Rockets 99-109

További tartalmak