Meccs közben intett rendre az NBA egyik legnagyobb sztárja egy nézőt

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában címvédő Golden State Warriors egyik legnagyobb sztárja, Kevin Durant a keddi, Atlanta Hawks elleni bajnokin csendre utasította az egyik szurkolót.

A két méter hat centi magas sportoló épp oldalról hozta volna játékba a labdát, amikor az egyik szurkoló beszólt neki. Durant ezt nem hagyhatta szó nélkül: „Nézd a játékot és fogd be!” – mondta.A nézőtéren hatalmas nevetés tört ki, ami abból adódott, hogy Durant szövegének néhány hete volt már előzménye. November 18-án a Dallas Mavericks ellen lépett pályára a Golden State és egy drukker élesen bírálta Durantot, aki hasonlóan vágott vissza mint most, azonban jóval trágárabb szavakat használt.

A liga akkor 25 ezer dollárra büntette a sportolót, aki ezen felháborodott. Úgy érzi, egy felnőtt embertől gyenge és méltatlan, hogy megbélyegezzen meccs közben egy játékost. Sok szurkoló szerint – mivel kifizették a jegyet a mérkőzésre – az ilyen megnyilvánulásokhoz is joguk van. Durantnak erről az a véleménye, ha ez így van, akkor neki is joga van ahhoz, hogy ezekre a beszólásokra reagáljon.