Reagált az „eltűnt” NB I-es kosáredző

Mehmedovic Merim szerint a Serco TF-Budapest férfi kosárlabdacsapatának tulajdonosával fennálló anyagi ellentétek állnak annak hátterében, hogy vezetőedzőként nem jelent meg a csapat edzésein.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az NB I. sereghajtójának közleménye szerint a bosnyák származású tréner „január 2-a óta nem jelent meg a csapat edzésein, és sem a vezetőség, sem a játékosok nem tudják elérni”, ezért „a klubvezetés befejezte a közös munkát az edzővel, és egyúttal a lehető leghamarabb gondoskodni kíván a pótlásáról”.

Mehmedovic Merim (Fotó: bb1.hu) Mehmedovic Merim (Fotó: bb1.hu)Mehmedovic a bb1.hu szakportállal azt közölte, hogy a Serco TF-Budapest által kiadott közleménnyel ellentétben nem tűnt el, a konfliktus pedig a csapat tulajdonosával fennálló anyagi ellentétek miatt alakult ki. „Egy hosszú évekre visszanyúló, munkabérrel kapcsolatos probléma vezetett a mostani eseményekhez. Én ezt a csapat iránti szeretetből, valamint a játékosok iránti hűség és tisztelet miatt igyekeztem mostanáig a háttérbe szorítani. Azonban folyamatosan félrevezettek, így eljött a pillanat, amikor törésponthoz érkezett az ügy” – idézi a bb1.hu a trénert.

A Tehetséges Fiatalok csapata egyébként a bajnokság szombati játéknapján Nagy Bálint másodedző irányításával hosszabbítás után kikaptak a vendég Kaposvártól.