Musorujsag
Élő Eredmények

LeBron James csapata nyerte az All Star-gálát, 342 pont született – videó

MTI/M4 Sport
LeBron James csapata 178-164-re legyőzte Giannis Antetokounmpo együttesét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi All Star-gáláján.

A mérkőzést 2018 után másodjára rendezték a hagyományos kelet-nyugat felosztás helyett úgy, hogy az a két játékos állította össze a kereteket a kezdőötösökön túl, aki a legtöbb szavazatot kapta.

A charlotte-i gála közönségszórakoztató kosárlabdát hozott, a játékosok folyamatosan „tüzeltek” és többnyire találtak is, így 342 pont született. Mindkét oldalon különösen nagy kedvvel célozták meg messziről a gyűrűt, James csapata 90, Antetokounmpóé pedig 77-szer kísérletezett a hárompontos vonal mögül, és mindkét gárda 35 százalék feletti hatékonysággal dobott messziről.

A mezőny legeredményesebbje a vesztes kapitány, a Milwaukee Bucksot erősítő Antetokounmpo lett 38 ponttal, aki kosarai túlnyomó többségét zsákolva szerezve. Ugyanakkor a meccs legjobbja címet nem ő, hanem a győztesek legponterősebb tagja, a bajnok Golden State Warriorsban játszó Kevin Durant (31 pont) kapta.

A nyár óta a Los Angeles Lakersben szereplő James 19 ponttal zárta a meccset.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => LeBron James csapata nyerte az All Star-gálát (Fotó: EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2019/02/07375431-1024x647.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek