Musorujsag
Élő Eredmények

A szolnoki kosarasok edzőjét igazoltatták, amikor elütöttek két rendőrt

M4 Sport
Dragan Aleksicet, a Szolnok férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzőjét igazoltatta az a két rendőr, akit közúti ellenőrzés közben gázolt el egy mikrobusz vasárnap Tompánál.

Báder Márton, a bajnokságban listavezető Szolnoki Olaj KK szakmai igazgatója az M4 Sport hétfő esti Kosárlabda magazinjában közölte, hogy a szerb trénert ellenőrizték éppen, amikor a baleset történt. Báder hozzátette, a vétlen Aleksicet annyira megviselte lelkileg a gázolás, hogy a szerdai, Körmend elleni mérkőzésen biztosan nem tud leülni a kispadra. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza a csapathoz.

„Sajnos testközelből látta az eseményeket, ő volt az első ember, aki odaért hozzájuk. Fizikailag nem sérült meg, de óriási trauma és sokk volt számára, úgyhogy hazautazott a családjához, egyelőre nem tudni, mennyi időre. Remélem, hogy mielőbb visszatér hozzánk” – nyilatkozta a szolnokiak szakmai igazgatója.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap tájékoztatta az MTI-t arról, hogy egy jármű elsodort két, közúti ellenőrzést végző rendőrt az 53-as főúton, Tompánál. A baon.hu információi szerint a hajnalban történt balesetet egy mikrobusz szerb sofőrje okozta, aki vélhetően elaludt a volánnál. A rendőrök láthatósági mellényben igazoltattak. A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség egyik járőrét életveszélyes állapotban a szegedi klinikára, társát a kiskunhalasi kórházba vitték, az ő állapota stabil.

További tartalmak