Candice Dupree minden téren igazi vezére a Sopronnak

Candice Durpree, a Sopron Basket 34 éves amerikai légiósa nagyon szeret a magyar csapatban játszani, stábunknak szívesen mesélt pályafutásáról, illetve arról, hogy érzi magát hazánkban.

Candice Dupree ((m4sport.hu)
„Még nem is fogtam fel teljesen, hogy mennyi mindent elértem. Tudom, hogy jó játékos vagyok, de ha megnézem az eredményeimet, a WNBA-ben elért sikereimet, azt, hogy kétszer nyerhettem világbajnokságot, akkor azt mondhatom, hogy csodálatos pályafutásom volt eddig, amit semmiért nem cserélnék el. Sopronban semmilyen különleges bánásmódot nem kapok, de ezt én így is szeretném, hisz csak egy átlagos játékos vagyok. Nem szeretnék feljebb lenni senkinél. Az elsőszámú játékos pontosan olyan fontos, mint a tizenkettedik, így gondolkodom én.” – mondta a soproniak világbajnok kosárlabdázója, Candice Dupree.

Az amerikai sportoló elárulta, közel áll a szívéhez Sopron és a város csapata is.

„Nagyon jól szervezett a Sopron, a társaim pedig nagyon kedvesen fogadtak. Sőt, az ellenfélnél játszó játékosok is szimpatikusak. A miénk egy igazán családias együttes. Sok a fiatal játékos, több mint a korábbi klubjaimnál. Én idősebb vagyok, ezért könnyű vezéregyéniségnek lennem. Bármivel fordulhatnak hozzám a csapattársaim, akár magánéleti, akár a kosárlabdával kapcsolatos kérdésekkel. Ezt a szerepet kimondottan élvezem” – mesélte Dupree.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva hallgathatja meg.