Musorujsag
Élő Eredmények

Utolsó másodperces, félpályás hármassal győzött a Hornets

MTI
A félpályán túlról elengedett, a mérkőzés végét jelző dudaszó után kosárba hulló találattal nyert a Charlotte Hornets a Toronto Raptors otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.

A hihetetlennek tűnő győztes pontot Jeremy Lamb szerezte. A Charlotte – kilenc mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt – két győzelemre van a rájátszást érő nyolcadik helytől a keleti főcsoportban.

A címvédő Golden State főként Stephen Curry 26 pontjával gyűrte le a vendég Detroitot, és – mivel a Denver kikapott Indianapolisban – a nyugati főcsoport élére ugrott. Az Indiana sikeréből a horvát Bojan Bogdanovic 35 ponttal vette ki a részét.

A San Antonió-i LaMarcus Aldridge 48 ponttal vezette sikerre csapatát Bostonban. A 33 éves erőcsatár csak hat ponttal maradt el egyéni csúcsától, melyet szintén ebben a szezonban ért el.

A tavaly alapszakaszgyőztes Houston könnyedén nyert New Orleansben, ezzel – nyolc meccsel a körmérkőzések vége előtt – bebiztosította helyét a rájátszásban. A Rocketsben a mesterlövészek rangsorát 36,4 pontos átlaggal vezető James Harden ezúttal 28 ponttal zárt.

A sereghajtó New York odahaza maradt alul a Los Angeles Clippersszel szemben. A Knicks utóbbi 13 mérkőzésén 12-edszer kapott ki, és összességében 60 vereségnél tart.

A playoffról lemaradó Los Angeles Lakers öt elvesztett meccs után nyert újra, a szupersztár LeBron James 29 pontot dobott a Sacramentónak.

Eredmények:
New York Knicks-Los Angeles Clippers 113-124
Milwaukee Bucks-Cleveland Cavaliers 127-105
Indiana Pacers-Denver Nuggets 124-88
Toronto Raptors-Charlotte Hornets 114-115
New Orleans Pelicans-Houston Rockets 90-113
Boston Celtics-San Antonio Spurs 96-115
Golden State Warriors-Detroit Pistons 121-114
Los Angeles Lakers-Sacramento Kings 111-106

További tartalmak