Légiósnak állt Vojvoda

Az olasz élvonalban szereplő Pallacanestro Reggianánál folytatja pályafutását a magyar válogatott kosárlabdázó, Vojvoda Dávid.

A nemzeti együttes kulcsembere 2013 óta játszott a Szolnokon, és egyaránt négyszer nyert bajnokságot és Magyar Kupát az Olaj színeiben.

Győr, 2019. február 16. A címvédő Szolnoki Olaj KK játékosai ünnepelnek, miután legyőzték a Falco KC Szombathely csapatát a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőjében a győri Audi arénában 2019. február 16-án. Középen Vojvoda Dávid, a legeredményesebb játékos. MTI/Krizsán Csaba Teljesült Vojvoda Dávid vágya, légiósként folytatja (fotó: MTI/Krizsán Csaba)Két éves szerződést írt alá új együttesénél. A Reggina legutóbb az alapszakasz 13. helyén végzett, így nem jutott be a Lega a rájátszásába.

„Új kaland kezdődik számomra, ez karrierem egyik legboldogabb pillanata. Jópár sikeres magyarországi szezon után szerettem volna külföldön is kipróbálni magamat. Ez egy remek lehetőség számomra, nagyon motivált vagyok” – nyilatkozta klubja honlapjának Vojvoda, akiért a BB1 szakportál információi szerint spanyol és francia bajnokságból is érdeklődtek.