Musorujsag
Élő Eredmények

USK Praha – Sopron Basket 64–53

A soproni Aleksandra Crvendakic és Alyssa Thomas, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Valeriane Ayayi, a prágai csapat játékosa és a soproni Aleksandra Crvendakic a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Roberto Iniguez, a soproni csapat vezetőedzője a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Yvonne Turner és Valeriane Ayayi, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Queralt Casas és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Aleksandra Crvendakic és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Yvonne Turner a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Fegyverneky Zsófia és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Queralt Casas és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A soproni Yvonne Turner és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)
A negyedik helyezett soproni csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett cseh USK Praha csapatának tagjai örülnek, miután a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén 64-53-ra legyőzték a Sopron Basketet a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett cseh USK Praha csapatának tagjai örülnek, miután a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén 64-53-ra legyőzték a Sopron Basketet a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A harmadik helyezett prágai csapat játékosai, középen Natalia Hejkova edző a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Roberto Iniguez, a negyedik helyezett soproni csapat vezetőedzője a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése után a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Tina Jovanovic és Marija Rezan, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Isabelle Harrison és Alyssa Thomas, a prágai csapat játékosai, valamint a soproni Amanda Zahui a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
Isabelle Harrison, a prágai csapat játékosa és a soproni Yvonne Turner a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Aleksandra Crvendakic, valamint Valeriane Ayayi és Leticia Romero, a prágai csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Yvonne Turner és Katerina Elhotova, a prágai csapat játékosa a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A soproni Queralt Casas, valamint Katerina Elhotova és Isabelle Harrison, a prágai csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzésén, a Sopron Basket - USK Praha összecsapáson a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
A negyedik helyezett soproni csapat játékosai a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése utáni eredményhirdetésen a soproni Novomatic Arénában 2019. április 14-én (Fotó: MTI/Nyikos Péter)

További galériák