Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo: Mindig a legjobb akarok lenni

Ronaldo: Mindig a legjobb akarok lenni

M4 sport/m4sport.hu
A portugál klasszis a csapat sikere mellett újabb egyéni elismerést is besöpörhetett.

A címvédő Real Madrid sikerével zárult az Egyesült Arab Emírségekben rendezett labdarúgó-klubvilágbajnokság. A spanyol csapat a szombati fináléban 1–0-ra győzte le a brazil Gremiót.

Az idei évben ez már az ötödik trófea volt, amit Ramosék a magasba emelhettek. Dél-Amerika legjobbjai méltó ellenfelek voltak, végül Cristiano Ronaldo szabadrúgása döntötte el a találkozót. A Real története során harmadszor nyerte meg a klubvilágbajnoki címet.

Boldog vagyok, hogy ezt a trófeát is sikerült megnyerni. Ez az első alaklom, hogy öt trófeát nyertünk, és annak is örülök, hogy a klubvilágbajnokságok legeredményesebb játékosa lettem. Mindig a maximumot próbálom nyújtani, a legjobb akarok lenni  és szeretem a játékommal elkápráztatni a közönséget” – értékelt a döntő egyetlen góljának szerzője.

Zinedine Zidane, a madridiak mestere elmondta, meg akarták nyerni a trófeát, hiszen nagyszerű labdarúgást játszanak. Úgy érzi, ez egy olyan meccs volt, ahol alkalmanként kényelmesek voltak, de ez belefér egy ilyen nehéz szezonban.

Renato Portaluppi, a Gremio vezetőedzője örül, hogy csapatával a világ legjobbjai között szerepelhetett, ugyanakkor csalódott az elveszített döntő miatt. Elismerte, a madridiak megérdemelten nyertek, mert jobban játszottak.

További tartalmak