Musorujsag
Élő Eredmények

Világbajnokát adná Neymarért cserébe a Real Madrid

Világbajnokát adná Neymarért cserébe a Real Madrid

m4sport.hu/A Bola
Angol lapinformációk szerint a Real Madrid egy nagyobb üzlet keretein belül hajlandó lenne megválni egyik legmegbízhatóbb középpályásától, a német Toni Kroostól.

Az angol Express úgy tudja, hogy a Real Madrid vezetősége egy megaüzlet megkötésén fáradozik, amelynek része lenne Toni Kroos eladása. A világbajnok német középpályást szívesen tudná soraiban a francia Paris Saint-Germain, ezért nem elképzelhetetlen, hogy megvalósulhat az, amiről már egy ideje suttognak: Neymar végül mégis a Real Madridnál köt ki.

Az elképzelés szerint a brazil zseniért cserébe nem kevés pénzt és a precíz németet kínálná a spanyol csapat.

Bár egy kicsit bizarrnak hangzik az elképzelés, de nem minden alaptól mentes annak tükrében, hogy Neymarnak Párizsban nem igazán sikerült megtalálnia a hangot csapattársaival, szinte folyamatosan izzik körülötte a levegő, nem érzi jól magát az Eiffel-torony árnyékában (sem).

Fotó: squawka Neymar az ellenfelek játékosai közt jobban érzi magát, mint párizsi csapattársai körében? (Fotó: squawka)

Emellett azt is számításba kell venni, hogy Cristiano Ronaldo napról napra erősebben vágyódik el Spanyolországból. CR7 a bennfentesek szerint már nem is beszél az elnökkel, Florentino Pérez-szel, akivel annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy már kérvényezte is, hogy kivásárlási árát csökkentsék 100 millió euróra.

A BL-címvédő vezetősége csakis egy vezérbikával képzeli el a csapatot, így ha a portugál végül távozik a királyiaktól, a brazil átvehetné a helyét. Így élesben bizonyíthatná, hogy ér annyit, mint Lionel Messi a Barcelonában. Nyáron Neymar többek között azért akart távozni a katalánoktól, mert nem akart az argentin árnyékában futballozni.

Mindezek tudatában cseppet sem elképzelhetetlen, hogy akár már a téli átigazolási időszakban tárgyalnak egy esetleges üzletről a madridi és a párizsi klub vezetői.

További tartalmak