Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea megegyezett Conte utódjával

A Chelsea megegyezett Conte utódjával

m4sport.hu/Record
A Chelsea nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni a szezon végén, a klub vezetői tisztában vannak azzal, hogy Antonio Conte, a csapat menedzsere elvágyódik, ezért megelőzendő a bajt és a kapkodást, megegyezett az olasz utódjával.

A Corriere dello Sport csütörtökön arról írt, hogy a Chelsea előszerződést kötött Massimiliano Allegrivel, a Juventus vezetőedzőjével. A szakembernek meg kell oldania helyzetét a torinói klubnál, mert tavaly júliusban 2020-ig hosszabbította meg szerződését, ráadásul a vezetőség elégedett munkájával, nem szívesen engedné el. Persze, ha nem sikerült megvédeni a bajnoki címet – jelenleg csak a tabella második helyén állnak Allegri fiai a Napoli mögött  –, akkor ez az álláspont változhat.

Conte elsősorban azért akar elmenni a Chelsea-től, mert véleménye szerint a vezetők nem segítik a munkáját, főként az átigazolási időszakokban. Emellett azt is bevallotta, hogy nem érzi jól magát Angliában, hazavágyódik Olaszországba. Erre most lehetősége is nyílna, mert olasz források szerint a Milan szívesen tudná soraiban az edzőt.

Allegri mellett az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone és a Napoli mestere, Maurizio Sarri is szerepelt a londoniak kívánságlistáján. Érdekesség, hogy Conte is a Juventustól érkezett a Kékekhez.

További tartalmak