Musorujsag
Élő Eredmények

Maradona nem hajlandó elmenni lánya esküvőjére

sport1.de
Családi dráma alakult ki Diego Maradona egyik lányának esküvője körül.

A 30 éves Dalma Maradona és Andres Caldarelli áprilisban fog összeházasodni, a meghívottak között azonban nem szerepel az 57 éves focilegenda jelenlegi felesége, a 27 esztendős Rocio Oliva.

Az argentin sajtó beszámolója szerint az 1986-os világbajnokságon aranyérmes Diego erre kemény döntést hozott. „Ha a feleségemet nem hívják meg, akkor én se megyek el – nyilatkozta Maradona a Diario Popular című lapnak. – Nem Dalma az első menyasszony, és nem is ő lesz az utolsó, aki az apja nélkül megy férjhez.

Diego Maradona Calcuttában 2017. december 11-én. Jobb bicepszén jelenlegi felesége, bal alkarján Dalma lánya neve olvasható. (Fotó: EPA/Piyal Adhikary) Diego Maradona Calcuttában 2017. december 11-én. Jobb bicepszén jelenlegi felesége, bal alkarján Dalma lánya neve olvasható. (Fotó: EPA/Piyal Adhikary)

Dalma egyike annak a két lánynak, akik Maradona és Claudia Villafane házasságából születtek.

„Nagyon fájdalmas ez nekem. Dalma nevét magamra is tetováltattam, mert szeretem őt. Úgy, ahogyan mindegyik gyerekemet szeretem. Fáj a szívem ettől, de ez az egyetlen lehetséges döntés” – tette hozzá.

További tartalmak