Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai csapattársával pótolnák Gulácsiék Keitát

Bild
Gőzerővel keresi Naby Keita utódját az RB Leipzig, jelölt már van is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 22 éves guineai középpályás a nyáron a Liverpoolhoz távozik, ezért Gulácsi Péter csapata időben szeretne felkészülni a pótlására.

Az RB Leipzig Nadiem Amirit szemelte ki, akit már tavaly is szerettek volna megszerezni a lipcseiek a Hoffenheimtől– akkor nem sikerült.

Szalai Ádám és Nadiem Amiri gólöröme a 2017 februári Hoffenheim-Mainz bajnokin (Fotó: (MTI/EPA/Ronald Wittek) Szalai Ádám és Nadiem Amiri gólöröme a 2017 februári Hoffenheim-Mainz bajnokin (Fotó: (MTI/EPA/Ronald Wittek)

A 21 éves, korosztályos német válogatott középpályás sokoldalú játékosként ideális megoldás lenne Keita helyettesítésére, a hírek szerint az első tárgyalások már meg is történtek. Amiri egyébként tavaly júniusban hosszabbította meg szerződését Hoffenheimben 2020-ig, a kivásárlási ára 17 millió euró.

Szintén a lipcsei csapattal kapcsolatos hír, hogy Dominik Kaiser elhagyja a csapatot, és a Hamburgban folytatja pályafutását. A hamburgiak 500 ezer eurót fizettek a 29 éves középpályásért.

További tartalmak