Musorujsag
Élő Eredmények

Újra válogatott lehet az olasz fenegyerek

Újra válogatott lehet az olasz fenegyerek

m4sport.hu/football-italia.net
Sajtóhírek szerint az olasz labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya, Luigi Di Biagio az évek óta mellőzött Mario Balotellire is számít az Argentína és Anglia elleni felkészülési mérkőzéseken.

A Corriere dello Sport értesülései szerint az U21-es válogatottat is irányító Di Biagio átalakítaná az Azzurrik keretét, ennek fényében pedig a Nice csatárának is bizonyítási lehetőséget adna.

Balotelli legutóbb négy éve húzhatta magára a nemzeti csapat mezét, melyben eddig 33 mérkőzésen 13-szor volt eredményes. A még mindig csak 27 éves támadó neve azért merülhetett fel ismét a válogatottnál, mert a mostani szezonban minden sorozatot figyelembe véve 23 meccsen 18 gólt szerzett a Nice együttesében.

Mario Balotelli - fotó: EPA/Sebastien Nogier Mario Balotellit négy évig észre sem vették a válogatottnál (Fotó: EPA/Sebastien Nogier)

A kapitány továbbra is számít az olyan rutinos játékosokra, mint Gianluigi Buffon és Giorgio Chiellini, de mellettük számos fiatal, köztük Gianluigi Donnarumma, Daniele Rugani, Alessio Romagnoli és Federico Bernardeschi is számíthat a meghívóra.

További tartalmak