Musorujsag
Élő Eredmények
 

Allegri szerint a Tottenhamen lesz nagyobb nyomás a visszavágón

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus 2-2-es döntetlent játszott a Tottenhammel Torinóban úgy, hogy kilenc perc után már kettővel vezetett Higuaín duplájával. Massimiliano Allegri úgy gondolja, hogy a londoniak helyzeti előnye ellenére azonos esélyekkel vághat neki a két csapat a visszavágónak.

ITALY SOCCER
A mérkőzésen kilenc perc után két gólos előnyre tett szert a Juventus az argentin Goncalo Higuaín duplájával, de először Harry Kane, majd Christian Eriksen is mattolta Buffont, így 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

A március 7-i visszavágón sokat érhet az idegenben lőtt két gól a Tottenhamnek, de Massimiliano Allegri, a Juventus mestere nem aggódik emiatt.

„A Tottenham jól reagált, mi pedig vétettünk pár hibát a mezőnyben. Nem volt elég emberünk a támadó harmadban, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat – mondta a találkozó után sajtótájékoztatón az olaszok mestere. – Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez már a kieséses szakasz, egy fizikálisan és technikailag is kiemelkedő képességű csapat ellen játszottunk, nagyon jól kell játszanunk Londonban, ha tovább akarunk jutni. A futball néha ad, néha elvesz tőled. Nem kell aggódnunk. Lehet, hogy egyesek azt gondolták, hogy a Juventus 4-0-ra nyer a mérkőzésen, de ez sosem fordult meg a mi fejünkben. Tisztelettel kell viseltetnünk. Egy döntetlennel megyünk Londonba, ahol egy döntővel felérő mérkőzést játszunk, amelyen nagyobb nyomás lesz az ellenfélen. A Juventus sosem tartozott a favoritok közé a legjobb 16 között. A meccs előtt úgy gondoltam, hogy 50 százalék az esélyünk, ez a véleményem a lefújás után sem változott meg.” – mondta a találkozó után sajtótájékoztatón az olaszok mestere.