Musorujsag
Élő Eredmények

Guti: Ronaldo érinthetetlen a Real Madridban

Guti: Ronaldo érinthetetlen a Real Madridban

m4sport.hu/A Bola/Mundo Deportivo/XCadena Ser
Nagy változások előtt állhat a Real Madrid labdarúgócsapata. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Karim Benzema és Gareth Bale nyáron elhagyja a csapatot, de az sem kizárt, hogy a vezetőedző posztján is csere lesz. A csapat hívei számára nem ismeretlen az esetleges utód.

Zinedine Zidane utódja José María Gutiérrez, vagy ahogyan mindenki ismeri, Guti lehet a, aki jelenleg a Real Madrid utánpótlásbázisában dolgozik. Az egykori elegáns és zseniális középpályás nem rejtette véka alá, hogy szívesen vállalná az első csapat irányítását.

„Ki ne szeretne a Real Madrid vezetőedzője lenni? Készen állok, hogy átvegyem az első csapat irányítását” – nyilatkozta a Mundo Deportivonak Guti, aki szerint a gárda portugál csillagának, Cristiano Ronaldónak megkérdőjelezhetetlen a helye a Realban.

„Zidane-nál is kiderült, hogy Cristiano Ronaldo érinthetetlen, és ezt annak köszönheti, amit letesz az asztalra. Ami a többi játékost illeti, róluk is bebizonyosodott, hogy akik a csapatnál maradtak, egyre jobbak lesznek. Mindenkinek dolgoznia kell a legmagasabb szinten, hogy biztosítsa a helyét a pályán” – ezt már a Cadena Sernek mondta, ahogyan azt is, hogy Neymarnak Madridban a helye, ha szintet akar lépni.

„Neymar egy fontos játékos volt egy olyan csapatban, mint amilyen a Barcelona. Most nélkülözhetetlen a Paris Saint-Germainben, de csak akkor látjuk őt, amikor a Bajnokok Ligájában szerepel. Ami neki hiányzik, az a Real Madrid. Ha szintet akar lépni, a csúcsra akar érni, akkor itt a helye.”    

További tartalmak