Musorujsag
Élő Eredmények

Lemaradhat a vb-ről az angolok gólvágója

The Guardian
Több hét kihagyás vár Harry Kane-re, aki a Bournemouth elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést.

A Tottenhamben a góllövőlistát a liverpooli Mohamed Salah-val társbérletben 24-24 találattal vezető támadó az ellenfél kapusával ütközött az első félidőben, kifordult a jobb bokája, ápolás után sem tudta folytatni a játékot és cserét kért. A meccset egyébként a Spurs nyerte 4–1-re.

A Guardian úgy tudja, hogy a 24 éves csatárt hétfőn sem tudták alaposabban megvizsgálni, mivel a lábán túl nagy a duzzanat, ezért legkorábban kedden lehet többet tudni a sérülés súlyosságáról. A lap mindenesetre azt írja, hogy Kane akár a nyári, oroszországi világbajnokságról is lemaradhat.

Harry Kane (Fotó: EPA/Facundo Arrizabalaga) Harry Kane (Fotó: EPA/Facundo Arrizabalaga)

Mauricio Pochettino vezetőedző potos diagnózis híján nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy mikor térhet vissza a gólerős játékos, a klubnál azonban aggódnak, hiszen Kane az előző szezonban 14 mérkőzést volt kénytelen kihagyni bokasérülés miatt. Az azonban biztosnak látszik, hogy az angol válogatott két márciusi barátságos meccsén – Olaszország és Hollandia ellen – nem léphet pályára.

Harry Kane minden sorozatot figyelembe véve ebben a szezonban 35 gólt szerzett a Tottenham színeiben, a válogatottban 23 mérkőzősen 12-szer talált be.

A június 14. és július 15. között rendezendő világbajnokságot az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak