Musorujsag
Élő Eredmények

Messi vagy CR? Magyarország vagy Németország? Dárdai Palkó válaszolt

Messi vagy CR? Magyarország vagy Németország? Dárdai Palkó válaszolt

Hertha BSC/m4sport.hu
A Hertha BSC egy feleletválasztós játékban mutatta be Dárdai Palkót, a csapat jobbszélsőjét, akinek minden kérdésre két válasz közül az egyiket kellett kiválasztania. A videót a német klub hivatalos Youtube-oldalára tették ki, így a berlini együttes szurkolói kicsit közelebbről megismerhették a 18 éves labdarúgót, aki a Hertha vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a fia.

A magyar drukkereket leginkább az érdekli a német U18-as válogatottban is bemutatkozott játékossal kapcsolatban, hogy játszana-e a magyar nemzeti csapatban, ha meghívót kap, vagy inkább a német együttest választaná. Nos, ezt a kérdést nem tették fel Dárdainak, csupán a két ország közül kellett választania. Nem meglepő, hogy Németország volt a válasza Magyarországgal szemben, hiszen a Dárdai-fiú Berlinben született és egész eddigi életét ott töltötte.

Ezek alapján valószínűsíthető, hogy – ha lehetősége lenne rá – inkább a német válogatottban futballozna. A magyar szurkolók legfeljebb abban bízhatnak, hogy a rengeteg kiváló német labdarúgó mellett nem jut hely neki a Nationalelfben. Az viszont kiderült, hogy pillanatnyilag nem foglalkoztatja ez a kérdés, hiszen a Hertha felnőtt csapatában két Európa Liga-meccsen is játéklehetőséget kapó támadó a válogatottság és a bajnoki cím közül utóbbit részesítette előnyben.

Napjaink két legjobb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közül az argentin klasszis játéka tetszik jobban Dárdainak, de a portugál támadót sem tartja sokkal rosszabbnak, hiszen nem kapásból, hanem pillanatnyi gondolkodás után válaszolt a kérdésre.

A válaszokból a következő információkat is megtudhattuk Dárdai Palkóval kapcsolatban: nem macska-, hanem kutyapárti; jobban szereti a sushit, mint pastát; inkább moziban randizna, mint parkban; buli helyett otthon lenne a családjával; a két német óriásklub közül a Borussia Dortmund áll közelebb hozzá, mint a Bayern München; az Apple-termékeket szívesebben használja, mint a Windowst.

 

Borítókép: Dárdai Palkó a Hertha BSC kispadján a Borussia Mönchengladbach elleni bajnokin (Fotó: EPA/Friedemann Vogel)

További tartalmak