Musorujsag
Élő Eredmények

Lőw Zsolt lehet Tuchel segédje a PSG-nél

t-online.de
Német sajtóhírek szerint, amennyiben valóban Tomas Tuchel lesz a PSG vezetőedzője, akkor Lőw Zsoltot szeretné maga mellé segítőnek.

A párizsiakról azt szellőztették meg, hogy amint bebiztosítják francia bajnoki címüket, bejelentik az edzőváltást.

A t-online.de a Bildre hivatkozva azt is tudni véli, hogy az Unai Emery helyére kerülő Tuchel korábbi játékosát, Lőwöt kérné fel másodedzőnek.

epa06648332 Leipzig's head coach Ralph Hasenhuettl (C) reacts sfter the UEFA Europa League quarter final first leg soccer match between RB Lepzig and Olympic Marseille, in Leipzig, Germany, 05 April 2018.  EPA/FILIP SINGER Lőw Zsolt (középen szemben) a jövőben akár a PSG kispadján készítheti jegyzeteit (fotó: EPA/FILIP SINGER)

Lőw jelenleg ugyanebben a beosztásban dolgozik a Leipzignél, az ismertségük azonban még Mainzból datálódik, amikor játékoskarrierje utolsó éveit töltötte Tuchel kezei alatt.

Edzőként a Liefering és a Salzburg jelentette szamárlétrát megmászva jutott el a lipcsei együttesig, ahová 2019-ig érvényes szerződés köti, azaz, ha a PSG érdeklődése tényleg komolyra fordul, akkor a váltás körülményeiben meg kell állapodnia a két klubnak.

Mindenesetre Ralf Rangnick, az RB Leipzig sportigazgatója a német hírügynökségnek, a dpa-nak leszögezte, Lőw fontos szerepet játszik a stáb munkájában.

 

További tartalmak