Iniesta: Döntöttem a jövőmmel kapcsolatban

A spanyol sajtó úgy tudja, a Barcelona legendája, Andrés Iniesta a szombati Spanyol Kupa-döntő után jelenti be, marad-e a katalánoknál vagy távozik a klubtól.

A Roma elleni fájdalmas BL-búcsú után kiderült, nem kizárt, hogy a Barcelona legendája nem lép többé pályára a legrangosabb európai kupában. Következésképpen vagy visszavonul, vagy pedig egy kisebb – talán Európán kívüli –  bajnokságban folytatja.

A Valencia elleni 2–1-es bajnoki győzelmet követően Iniesta elárulta, már tudja hogyan tovább, a spanyol sajtó pedig úgy tudja, a Sevilla elleni szombati Spanyol Kupa-döntő után kiderül, marad vagy megy a 33 éves középpályás.

„Már döntöttem a jövőmmel kapcsolatban. Mindig éreztem a szurkolóink szeretetét, akiknek nagyon hálás vagyok. A támogatásuk elengedhetetlen volt a győzelmekhez. Elhatározásomat először a klubbal, fogom tudatni, majd a közvéleményt is beavatom.”

Iniesta szerződése a szezon végén jár le, és korábban arról lehetett olvasni, hogy a kínai bajnokságban szereplő Tiencsin Csüancsien-ben folytatja sikerekben gazdag pályafutását.