Musorujsag
Élő Eredmények
 

Bogdán Ádám: Az olaszokkal mindig vigyázni kell

Izgatottság veszi körül a Liverpoolhoz közel állókat, hiszen a csapat a legjobb négy közé jutott a Bajnokok Ligájában. Kedden este az elődöntő első meccsét játssza a csapat az olasz AS Roma ellen, az együttes magyar kapusa, Bogdán Ádám az M4 Sportnak elmondta, az angol csapatot tartja a párharc esélyesének, de nagyon nehéz dolguk lesz mindkét mérkőzésen.

A hosszú kihagyás után újra edzésben van a Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt Liverpool magyar légiósa, Bogdán Ádám.

„Végre rendesen tudok edzeni, élvezem ezt a helyzetet. A felnőtt csapattal készülök, de a tartalék meccsei elfogytak, így a mérkőzéseken én nagy valószínűséggel nem fogok védeni, de nem is ez a cél, hanem, hogy olyan formába lendüljek a szezon végéig, hogy jó érzéssel tudjak elmenni nyaralni. aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.”

A 30 éves kapus bízik benne, hogy később változik a helyzete és meccseket tud majd játszani, ha nem is a Liverpoolban, de másik csapatnál. Az angoloknál légióskodó Bogdán az AS Roma-Liverpool Bajnokok Ligája elődöntős párharc kapcsán megemlítette, hogy a remek széria miatt nagyon jó a hangulat a csapatnál, amiatt, hogy a legjobb négybe jutottak, mindenki különösen izgatott, aki a klubhoz kicsit is köthető.

„Szeretnénk esélyesként gondolni magunkra, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzés lesz. Az olaszokkal mindig vigyázni kell, hiszen nagyon jól tudnak védekezni, és ez nemcsak közhely, hanem ténylegesen, nagyon taktikusak. Szerintem a Liverpool az esélyesebb, remélem, hogy a Roma ellőtte a nagy meglepetését a Barcelona kiejtésével, és bízunk benne, hogy döntőbe fogunk jutni."

A Liverpool – AS Roma BL-elődöntő első mérkőzését az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti kedden 20:45-től.