Cristiano Ronaldo után a BBC újabb tagja távozhat a Real Madridból

Cristiano Ronaldo távozása óriási visszhangot váltott ki a világsajtóban, megtörténhet, a a királyiak nagy hármasábal (Gareth Bale – Karim Benzema - Cristiano Ronaldo), a BBC-ből újabb tag hagyhatja el a csapatot.

Gareth Bale, a Real Madrid játékosa (k) gólt szerez a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/EPA/Robert Ghement)
A portugál távozásával úgy tűnik, hogy a walesi Gareth Balenek több esélye lenne, hogy stabilan a kezdőcsapat tagja legyen, de az ismert tény, hogy Florentino Pereznek, a klub elnökének nem tartozik a kedvencei közé. Nem a játéktudásával van problémája, inkább sérülékenysége zavarja a Real Madrid elnökét.

Ennek tudatában a tavalyi évhez hasonlóan José Mourinho, a Manchester United menedzsere újra offenzívába kezd a walesi leigazolásáért.

A Manchester News információi szerint nehéz lehet Bale elcsábítása a spanyoloktól, mert korántsem biztos, hogy a BL-győztes klub el szeretne veszíteni egy újabb „galaktikust”. Az is igaz, hogy még így sem lenne számára egyszerű kiharcolni stabilan a helyét a kezdőben.

Ugyanakkor Bale – Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan – a Bajnokok Ligája megnyerése után szintén megszellőztette, hogy foglalkozik a távozás gondolatával, és már egy évvel korábban is mondta, hogy szívesen visszatérne az angol bajnokságba, a Premier League-be.

Az indoklása, hogy miért akarja elhagyni Madridot, leginkább arról szólt, hogy több játéklehetőségben bízik. A támadó éveken keresztül kirobbanthatatlan volt a Real kezdő tizenegyből, de a sorozatos sérülések miatt fokozatosan kiszorult, a Zidane által beépített fiatalok pedig megfelelően pótolták.